top of page

Ρεύμα στην επιχείρηση: Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς.


Με την υπογραφή της παρούσας αίτησης δηλώνω ότι: Ανέγνωσα και κατανόησα πλήρως τους όρους της σύμβασης για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, όπως αυτοί επισυνάπτονται. Εφόσον γίνει δεκτή η παρούσα αίτησή μου από την εταιρεία WATT AND VOLT A.E., τα στοιχεία αποτελούν τους ειδικούς όρους της σύμβασης.


Είμαι χρήστης του μετρητή που αναγράφεται στο πεδίο Δ ανωτέρω, έλαβα γνώση των προσφερόμενων τιμοκαταλόγων της εταιρείας WATT AND VOLT A.E. και επέλεξα το πρόγραμμα/πακέτο που δηλώνεται στο πεδίο Δ. (4) Γνωστοποιώ στην εταιρεία WATT AND VOLT A.E. την αρχική ένδειξη του μετρητή μου.


Η υπογραφή μου εμπεριέχει την παροχή εξουσιοδότησης προς την WATT AND VOLT A.E. για να ενεργήσει κάθε απαραίτητη πράξη για την εκπροσώπηση του μετρητή, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στο πεδίο Δ ανωτέρω και τη λήψη ιστορικών στοιχείων σχετικά με την κατανάλωση από το Διαχειριστή του Δικτύου καθώς και για την αρχική ενεργοποίηση ή επαναλειτουργία της σύνδεσης εάν απαιτείται. Η υπογραφή μου εμπεριέχει τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που με αφορούν στα πλαίσια της παρούσας Σύμβασης.


Ο Προμηθευτής δηλώνει ρητώς και εγγυάται ότι για τη συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω στοιχείων, πληροί όλες τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά μόνο για τους σκοπούς της παρούσας. Για τους σκοπούς αυτούς, ο Πελάτης έχει όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται από το Ν.2472/1997, ως ισχύει και ενδεικτικά δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα αντίρρησης, δικαίωμα δικαστικής προστασίας και αξίωση αστικής ευθύνης. Όλα τα στοιχεία της παρούσας αίτησης είναι απολύτως ακριβή και αληθή και δεσμεύομαι να γνωστοποιήσω αμέσως οποιαδήποτε τροποποίησή τους στην WATT AND VOLT A.E. Αποδέχομαι την επικοινωνία για ενημερωτικούς σκοπούς μέσω SMS ή/και ενημερωτικών εντύπων.


Αποδέχομαι η ατομική μου ενημέρωση για τροποποίηση των όρων της παρούσας Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας να πραγματοποιείται με επιστολή ή με έναν από τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους: Τηλεφωνικά, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσω σύντομης ειδοποίησης, η οποία περιλαμβάνεται στο λογαριασμό κατανάλωσης ή αποστέλλεται ηλεκτρονικά, παραπέμποντας στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή για πλήρη ενημέρωση επί του περιεχομένου της τροποποίησης.

Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts
bottom of page