top of page
  • Writer's pictureΠαναγιώτης Ρούσσος

Στον τόπο που ζήσαν οι Θεοί αξίζει καλύτερη τύχη.



Φίλες και φίλοι καλημέρα,

Είχα πολύ καιρό να γράψω και με αφορμή μερικά τεκταινόμενα στην πόλη , πήρα την αφορμή να τα πούμε με μερικά σκουληκάκια που κυκλοφορούν μέσα στην πόλη.


Να το ξέρετε , όχι επειδή το λέω από μέσα από την καρδιά μου αλλά επειδή έτσι είναι , η κακία, ο φθόνος και η όλη μαλακία , κυκλοφορούν εκεί που υπάρχει ΑΓΝΟΙΑ .


Ήρθα εδώ , από άλλο τόπο , και αυτό έγινε όχι για κανένα πρόχειρο λόγο , αλλά γιατί εδώ , στην Πιερία , έκανα την οικογένειά μου. Φαίνεται μάλλον πως εδώ δεν έχουν μάθει κάποιοι πως ο Ήλιος βγαίνει για όλους τους ανθρώπους.


Με πολύ κόπο αλλα και με πολύ προσήλωση σε αυτό που κάνω χρόνια , την δημοσιογραφία δηλαδή κατόρθωσα να φτιάξω 3 εφημερίδες και τώρα να περνάω στο επόμενο στάδιο όπου σχεδιάζω μαζί με άλλους συνεργάτες και φίλους να στήσουμε και ένα ραδιόφωνο.


Αυτό που στήνουμε λοιπόν στην Πιερία μαζί με πολλούς συνεργάτες , κάποιους περιέργους τύπους τους ενόχλησε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο , αλλά γιατι είχαν μάθει χρόνια τώρα να ξεζουμίζουν και να καρπώνονται όλο τον πλούτο της περιοχής χωρίς κανέναν σοβαρό ανταγωνισμό.

Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι λοιπόν , είχαν μάθει να βγάζουν το παντεσπάνι τους μέσα από τις παρέες και με τις κλίκες που είχαν φτιάξει.

Μπορώ να πω πως μέχρι και ένα σημείο τους δικαιολογώ αλλά και τους λυπάμαι ταυτόχρονα γιατί « τόσα ήξεραν τόσα έκαναν ».


Όταν μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι της ενημέρωσης κάποιοι πίστεψαν πως είμαστε τα κατάλληλα πρόβατα που θα μπορούσαν να τα εκμεταλλευθούν. Πέρασε πολύς καιρός από τότε και το γεγονός ότι δεν απαντούσα , η δεν απαντούσαμε «όλοι μαζί» κάποιοι το εξέλαβαν σαν αδυναμία.

Το ότι δεν απαντώ στον κάθε τυχάρπαστο που δεν ξέρει και το επάγγελμα , δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως δεν ξέρω η δεν μπορώ , αλλά τις περισσότερες φορές είναι που δεν θέλω.


Με μια κίνηση ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ άνοιξα ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ έτσι για να μιλάμε και με ποδοσφαιρικούς όρους που τους καταλαβαίνουν κι όλα, και αντί να παίζω με 5 ΧΟΡΗΓΟΥΣ μέσα στην πόλη , έφτασα να παίζω με πάνω από 500.


Άνοιξα λοιπόν το γήπεδο και ξαφνικά μπόρεσα να κάνω την δουλειά μου και μόνον αυτήν χωρίς καμιά έπαρση αλλά με πολύ κόπο και μόχθο.


Αν τώρα μέσα στην κρίση έχουμε κατορθώσει όλοι μαζί οι συνεργάτες μου και εγώ , να καρπωνόμαστε τους καρπούς αυτής της τεράστιας προσπάθειας είναι ένα προϊόν που ήταν και είναι καλά σχεδιασμένο και στοχευμένο.

Τέλος θα ήθελα να πω , πως αν κάποιοι εδώ στην Πιερία νόμισαν πως είμαι αλλά και είμαστε ένας καλός στόχος που θα μπορούν να τον χτυπάνε με βελάκια κάνουν ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ.


Α!!! και κάτι άλλο που ήθελα να πω για να μην το ξεχάσω.

Η κακομοιριά , η άγνοια , και η κακία φωλιάζουν εκεί που δεν υπάρχει η ΓΝΩΣΗ για να βλέπει το ποτηράκι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.


Αυτά είχαν να πω προς όλες τις κατευθύνσεις και επανέρχομαι ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ.


ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

206 views0 comments

Comments


bottom of page